Reviews

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

SpeakerproKollum
Average rating:  
 100 reviews
by Edwin Stam on SpeakerproKollum
Weer als nieuw Beovox C100

Bij geërfde Beovox C100 speakers bleken de rubber rand van de alle ingebouwde speakers totaal uitgedroogd en klonken de speakers niet meer. Uit ervaring wist ik dat ze vroeger fantastisch klonken dus ik heb ze laten 'refoamen' bij Johan. Het resultaat is verbluffend: Ze klinken weer als nieuw!! Super tevreden dus! Aanrader!!

by Hugo on SpeakerproKollum
Mark Levinson woofer

Johan heeft mijn woofer niet alleen gerepareerd maar ook verbeterd, de woofer kan nu veel diepere bas klanken producten. Puur vak werk! Chapeau

by Lex on SpeakerproKollum
JBL 4425

Puur vakmanschap !!
Super service.
Werkelijk niks aan toe te voegen behalve hier moet je zijn!

Lex wildeboer

by Henri van Rheenen on SpeakerproKollum
Vakman met een bescheiden prijs

Mijn gerefoamde Infinity kappa 6.2 speakers net weer aangesloten. Zo blij mee!! Klinken weer als nieuw! Vakman die Johan! En echt niet duur!
Super bedankt.

by Adi on SpeakerproKollum
Audio Note AN-J speakers foam reparatie

Top service super quality! Speakers werken perfect! Bedankt!

by Timo on SpeakerproKollum
Speaker reparatie

Afgelopen week mijn oude Technics SB-X3 weer opgehaald bij Johan. Cosmetisch weer helemaal netjes en bij thuiskomst ook weer heel tevreden met het geluid! Johan heeft me vriendelijk verwelkomt, met daarnaast de nodige technische uitleg (waar ik nog niet alles van snap ;)). Daarnaast hebben de kosten me in postieve zin verrast! Ik kom zeker nog terug om ook mijn oude Technics SU 7300 versterker na te laten kijken!

by Auke on SpeakerproKollum
Subwoofer reparatie

Litzedraad van mijn subwoofer vervangen vanaf de spoel. Gelijk de woofer conus gecoat. Sub inmiddels weer een paar keer laten spelen, doet het weer prima.

by Arjan on SpeakerproKollum
B&W DM2000 & DM12

Heb de DM2000 al een jaar of 15 in huis staan en aangezien ze al een kleine 40 jaar oud zijn, leek het me verstandig om ze eens na te laten kijken. Johan heeft ze nagekeken en ze bleken nog in prima staat te zijn dus zijn advies: niets aan doen.
Één van de DM12 had een probleem en ik dacht dat het een breuk in een draad intern was maar Johan kwam er uiteindelijk achter dat het probleem op de print zat en heeft het euvel met wat mooi soldeerwerk verholpen.
Beide sets staan weer op hun plek en ik kan weer genieten van deze beide sets.
Top gedaan en bedankt voor de top service!

Page 1 of 13:
«
 
 
1
2
3
 
»