Reviews

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

SpeakerproKollum
Average rating:  
 107 reviews
 by Marco Vinke
Perfect geholpen

Ik had 2 speakers die een nieuwe foamlaag nodig hadden. Ik woon zelf in Utrecht en hoopte dicht bij huis een goed adres te vinden. Nou, toen kwam ik bedrogen uit. Na het nodige surfen op de digitale golven, in Kollum uitgekomen na het lezen van alle positieve recensies. Vanwege de afstand er een kleine vakantie aan vast geplakt en daar heb ik geen spijt van! Johan heeft mijn speakers supergoed gemaakt! De bassen beuken weer door de flat.

Johan had de speakers naar mij opgestuurd toen ze klaar waren. Ik was daar wat benauwd over vanwege het tere materiaal. Maar alles zat heel goed verpakt. Echt uitstekend, allemaal. Dank je wel, Johan!

 by Sicco
Tweeter Dynaudio Contour T2.5

Bij 1 speaker deed de tweeter niks.Speaker naar Speakerpro gebracht.Johan heeft de speaker doorgemeten en bleek goed te zijn . Dus verder onderzoek volgde..De interne bedrading was behoorlijk gecorrodeerd dus alle bedrading vervangen, filtercomponenten nagemeten en 1 condensator vervangen. De andere box ook gekontroleerd en hier hetzelfde toegepast Johan heeft alles heel netjes afgeleverd en ik ben zeer tevreden met het resultaat. Speakers kunnen weer jaren mee. Johan bedankt! Prima werk.

 by René van der Vlerk
woofer MB Quarts 600

Woofer gaf na 20 jaar de geest...kwam alleen nog maar krakend geluid uit. Na onder zoek en demonteren van de speaker door Johan bleek de spoel losgekomen. Spoel was niet te repareren Johan heeft een nieuwe geregeld en gemonteerd Nu weer een werkende woofer en ziet er uit als nieuw.
heerlijk dat er nog zulke vakmensen bestaan!!

 by Walter Klijn
Top service

Wij hadden 2 speakers die gerefoamd moesten worden.
Na wat zoeken zijn wij bij Johan terecht gekomen.
Echt een prima service en de speakers zijn weer als nieuw.
Johan is echt een vakman!

 by Jelle Messchendorp
Visonik woofer

Deze week is mijn luidspreker van mijn Visonic Sub 4 door Johan van een nieuwe foamrand voorzien. Perfect geregeld door Johan. Klinkt weer als fabrieks nieuw. Mijn dank is groot ….
Johan is zeker een aanrader, puik werk geleverd …

 by Jan Visser
Xanadu DS-30

Onlangs heb ik een setje Xanadu's DS30 naar Johan gebracht. Woofers van Dynaudio waren niet Oké. Foamranden vervangen, maar er bleek meer aan de hand te zijn. Er was foam uit de Magneet (24W100) naar binnen gekomen. Dit was tussen de magneet en spreekspoel gaan kleven. De hele Woofer is uit elkaar geweest. Daarnaast zijn nieuwe pakkingen gelaserd. De Woofers zijn zeer professioneel gerepareerd, ik ben erg blij dat ik nu weer kan genieten van muziek zoals het bedoeld is.
Bij een volgend klusje hoef ik niet lang na te denken. Voor de prijs hoef je het niet te laten. Johan levert vakmanschap voor een schappelijk bedrag!
Bedankt voor jouw passie en toewijding

 by Judith
Als nieuw

De rubbers van de drivers in mijn boxen van zo’n 40 jaar oud waren helemaal op.
Johan heeft er nieuwe rubbers ingezet, opgeknapt en ze zijn weer echt als nieuw.
Goede service, fijne communicatie en een prima prijs.
Ik zou SpeakerproKollum bij iedereen aanbevelen.
Johan, super bedankt!!

 by Edwin Stam
Weer als nieuw Beovox C100

Bij geërfde Beovox C100 speakers bleken de rubber rand van de alle ingebouwde speakers totaal uitgedroogd en klonken de speakers niet meer. Uit ervaring wist ik dat ze vroeger fantastisch klonken dus ik heb ze laten 'refoamen' bij Johan. Het resultaat is verbluffend: Ze klinken weer als nieuw!! Super tevreden dus! Aanrader!!

Page 1 of 14:
«
 
 
1
2
3
 
»