Reviews

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

SpeakerproKollum
Average rating:  
 89 reviews
by Arnotje on SpeakerproKollum
Premium Perfomance Volvo V70 / S60

Voor mijn Volvo V70 wilde ik graag betere boxen, beter geluid. Via een tussenstap bij de allerbeste voor het P2 platform uitgekomen (ca 2000-2008): Premium Performance. Via een kennis bij Johan uitgekomen. Het klinkt echt super in de auto. Als er iets met de boxen is, gewoon terug gaan en Johan lost het helemaal goed op. Beste is om e-mail te schrijven, dat werkt wel.

by Robin S on SpeakerproKollum
TOP service (Dynacord D15-3)

Wederom heeft Johan weer prima service geleverd voor mijn Dynacord D-15-3 speakers. Servicebeurt en nieuwe foam-fronts geleverd en gemonteerd. Speakers spelen weer als nieuw. Een aanrader om je defecte speakers in reparatie te geven. Toppie.

by Rob on SpeakerproKollum
JBL l110

Speakers ruim 40 jaar oud met emotionele waarde. Op aanraden van Jeroen (second life audio in Overveen) naar Kollum gereden. Was in alle opzichten de moeite waard. Speakers compleet opgeknapt en nu weer het fantastische geluid zoals dat vroeger thuis klonk. Johan is een vakman waar je jouw dierbare spullen aan toevertrouwt. Super Johan, bedankt!

by Henk on SpeakerproKollum
Wharfdale

Door een domme fout had ik een flinke scheur gemaakt in de 12 inch Wharfedale woofer. Johan heeft gelukkig de speaker kunnen repareren en hij speelt weer zoals het 50 jaar geleden bedoeld was.
Topper

by Chris on SpeakerproKollum
Woofers Altec Lansing 508

Refoaming en perfecte afwerking van twee nog werkende (in totaal 4) woofers, laten me me weer genieten!. Ik zit nog te denken om de twee andere te laten recoilen. En Johan mag die dan van mij wederom refoamen. Dan zou het systeem weer zijn als origineel. Ik ben hartstikke tevreden met Johan's werkzaamheden. Top, aanrader!

by Chris on SpeakerproKollum
JBL A606 speakers

Na wat regelmatig licht vreemd geluid, brommerig, toch maar eens de bekleding los gemaakt, en ja hoor, probleem gelijk in het zicht, gezocht op het net, en kwam ik SpeakerproKollum tegen. Johan gemaild, en het uiteindelijke resultaat is 4 weer als nieuw klinkende speakers. de bas, is ook weer helemaal terug. Het oude geluid als nieuw. Johan, bedankt. Je bent een topper.

by Bart on SpeakerproKollum
B&W P5

SpeakerproKollum, een aanrader!!

De tweeters van mijn B&W P5's klonken dof en verschillend van elkaar.
Johan heeft ze voorzien van ferrofluid en nieuwe goudkleurige metal domes.
Wat een verschil! Ze klinken als nieuw!
Zeer tevreden over de goede communicatie en snelle service.

by henk henk on SpeakerproKollum
JBL VSA 1800

Ik had 2 JBL vsa1800 gekocht. Zaten 4 spiekers in en die waren vergaan maar dan ook echt vergaan. Heb ze opgestuurd naar SpeakerproKollum en na ander half week weer terug. Ze zijn echt hellemaal nieuw en spellen weer als nieuw...

Page 1 of 12:
«
 
 
1
2
3
 
»