Reviews

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

SpeakerproKollum
Average rating:  
 96 reviews
by Adi on SpeakerproKollum
Audio Note AN-J speakers foam reparatie

Top service super quality! Speakers werken perfect! Bedankt!

by Timo on SpeakerproKollum
Speaker reparatie

Afgelopen week mijn oude Technics SB-X3 weer opgehaald bij Johan. Cosmetisch weer helemaal netjes en bij thuiskomst ook weer heel tevreden met het geluid! Johan heeft me vriendelijk verwelkomt, met daarnaast de nodige technische uitleg (waar ik nog niet alles van snap ;)). Daarnaast hebben de kosten me in postieve zin verrast! Ik kom zeker nog terug om ook mijn oude Technics SU 7300 versterker na te laten kijken!

by Auke on SpeakerproKollum
Subwoofer reparatie

Litzedraad van mijn subwoofer vervangen vanaf de spoel. Gelijk de woofer conus gecoat. Sub inmiddels weer een paar keer laten spelen, doet het weer prima.

by Arjan on SpeakerproKollum
B&W DM2000 & DM12

Heb de DM2000 al een jaar of 15 in huis staan en aangezien ze al een kleine 40 jaar oud zijn, leek het me verstandig om ze eens na te laten kijken. Johan heeft ze nagekeken en ze bleken nog in prima staat te zijn dus zijn advies: niets aan doen.
Één van de DM12 had een probleem en ik dacht dat het een breuk in een draad intern was maar Johan kwam er uiteindelijk achter dat het probleem op de print zat en heeft het euvel met wat mooi soldeerwerk verholpen.
Beide sets staan weer op hun plek en ik kan weer genieten van deze beide sets.
Top gedaan en bedankt voor de top service!

by Otto on SpeakerproKollum
Versterkers Ampeg / Roland

Twee defecte versterkers laten repareren. Klinken weer fantastisch.

by Jeroen on SpeakerproKollum
Reparatie AR6

Johan repareerde een setje AR6 speakers voor me die al een keer eerder waren behandeld (beter gezegd; mishandeld) met een uitstekend resultaat. De woofers waren al eens gerefoamed, maar met veel te dun materiaal, waardoor de woofers bij het minste beetje bas als een gek gingen fladderen. Johan deed het opnieuw, maar nu met het juiste materiaal, waardoor ze nu weer perfect spelen. Ook de (zeer aparte!) tweeters werkten niet, maar zijn weer prima in orde gemaakt. Al met al; topresultaat met goede service.

by LV on SpeakerproKollum
Topservice Lambda Topaas

Het laag was uit mijn speaker verdwenen. Johan had het probleem snel getraceerd en opgelost. Beide speakers spelen nu weer als vanouds. Goede service en zeer vakkundig!

by Arnotje on SpeakerproKollum
Premium Perfomance Volvo V70 / S60

Voor mijn Volvo V70 wilde ik graag betere boxen, beter geluid. Via een tussenstap bij de allerbeste voor het P2 platform uitgekomen (ca 2000-2008): Premium Performance. Via een kennis bij Johan uitgekomen. Het klinkt echt super in de auto. Als er iets met de boxen is, gewoon terug gaan en Johan lost het helemaal goed op. Beste is om e-mail te schrijven, dat werkt wel.

Page 1 of 12:
«
 
 
1
2
3
 
»